Hoeken per
 1. Filter verwijderen Farnese Vini
 1. -

Wijnboer - Farnese Vini

meer informatie over Wijnboer - Farnese Vini

Van hoog naar laag sorteren

1-8 van 46

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Van hoog naar laag sorteren

1-8 van 46

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Onze bestsellers: Wijnboer - Farnese Vini

  Farnese Vini
  Farnese I Muri Primitivo
  € 6,59 €*
  Farnese Vini
  Edizione Cinque Autoctoni VDT Collectie - Beperkte uitgave
  € 25,34 €*
  Farnese Vini
  Edizione Cinque Autoctoni VDT Collectie - Beperkte uitgave
  € 25,34 €*
  Farnese Vini
  Farnese Zolla Primitivo
  € 11,48 €*
  Farnese Vini
  Montepulciano d'Abruzzo Casale Vecchio
  € 9,48 €*

Wijnboer - Farnese Vini

Farnese Vini is een toonaangevende producent van kwaliteitswijnen uit de Abruzzen in Italië. Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd, zowel in Italië als internationaal. De filosofie van het bedrijf is om optimaal gebruik te maken van de natuurlijke kenmerken van de druiven en deze tot uiting te laten komen in hun wijnen. Hiervoor beschikt Farnese Vini over ultramoderne technologie en een ervaren team van wijnmakers en oenologen die voortdurend bezig zijn om de kwaliteit van de wijnen te verbeteren en nieuwe smaken te creëren.

Het assortiment omvat een verscheidenheid aan wijnen, van rode en witte wijnen tot rosés en mousserende wijnen. Bijzonder opmerkelijk zijn de wijnen van de lijnen "Fantini Farnese" en "Casale Vecchio", die opvallen door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De premiumlijnen "Gran Sasso" en "Edizione Cinque Autoctoni" verrukken wijnkenners wereldwijd ook met hun uitzonderlijke kwaliteit en unieke karakter.

Farnese Vini hecht veel belang aan duurzaamheid en milieubescherming en zet zich actief in voor het behoud van biodiversiteit en de bescherming van de natuur. Hiervoor worden onder andere biologische landbouwmethoden en duurzame wijnbereidingsprocessen gebruikt.

Met zijn passie voor wijn en zijn constante zoektocht naar verbetering en innovatie is Farnese Vini uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde wijnproducenten van Italië en geniet het wereldwijd een enthousiaste aanhang.